08-09-11

Rond de Nieuwe Koerswijk 7 september 9,1 kilometer

Gisteren stond al de 12de wedstrijd van het Oostends loopcriterium op het programma.Omdat ik al 4 wedstrijden mistte moet ik niet meer naar mijn klassement kijken.Maar ik wilde mij wel eens testen met het oog op Winschoten.Drie minuten te vroeg werd plots het startschot gegeven en doordat ik op de eerste rij stond was ik goed mee.Gino Puystjens was met Peter Haemers mee en ik en Johan Deramouth liepen er een tiental meter achter.Zonder te forceren liepen we het gaatje dicht op Gino die uit de groep moest lossen.Het liep verbazend goed.In de tweede ronde kwam Jan Janssen aansluiten maar Johan moest nu lossen.Voor ons liep de eerste dame Heidi Hertveld samen met Dimitri Tondelier.Heel even kon Koen Takx bij ons aansluiten maar toen Jan versnelde moesten Gino en Koen eraf.Zo konden Jan en ik het gaatje op Heidi en Dimitri toelopen.Ik voelde mij nog altijd super.De hartslag was amper 155.De laatste ronde begonnen we met ons drieen (Jan,Dimitri en mezelf).Maar halfweg moest Dimitir lossen.De laatste kilometer wilde ik nog eens doorgaan en Jan moest er ook af.Die laatste kilometer liep ik in 3 min 35 sec.Ik had nog veel overschot.Mijn tijd was 33 min 50 sec over 9,1 kilometer.Hopelijk zijn de beentjes zaterdag op het Wereldkampioenschap even goed.

wijk 1.jpg

10:43 Gepost door Johanbeton | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Duidelijk in topvorm!
Voor ons, gewone stervelingen, ongezien om enkele dagen vóór een (voor ons bovenmenselijke) 100km zomaar even een snelle wedstrijd uit de benen te schudden. Daarbij vergeet ik te dikwijls dat jij "géne gewone" bent hé.
Veel succes zondag, ik duim dat je geen pech kent, maar weet dat je 't kan, ... en hoe!
Grtz,
Martin

Gepost door: Martin | 09-09-11

De conditie is inderdaad zeer goed. Hopelijk hou je deze vorm aan tot en met Winschoten. In ieder geval veel succes ginder in Nederland.

Eric

Gepost door: Eric | 10-09-11

De commentaren zijn gesloten.