18-10-09

Olifantenloop 17/10/09

Gisteren stond de laatste wedsrtijd van het Oostends loopcriterium op het programma.Vooraf verkende ik het parcours met Niek Franco en Christ Viane.Het lag er glad en modderig bij.Bij de start stond ik helemaal vooraan maar was niet al te best weg (zoals Niels Albert vandaag,maar helaas voor mij kon ik Stiepi niet meer bijbenen.De start was verschroeiend en ik trapte al gauw op mijn adem en de benen voelden ook al niet super.Ik liep een tijdje in het zog van Francis Coucke en Johan Deramouth maar moest toch al gauw een gaatje laten.Aan kilometer 3 kwam Martin Desmedt bij me die ik een goeie kilometer kon volgen.Dan was het op karakter verder.De eerste ronde kwam ik samen door met eerste dame Gwendolien uit Maldegem in 19 minuten rond.Marc Deweert en Niek Franco kwamen ook aansluiten.Maar terug in het bos moest ik weeral een gaatje laten.Ondertussen had ik de snel gestartte Christ Viane ingehaald en achter gelaten.Aan kilometer 8 zag ik het groepje met Dirl Luypaert en Hans Paque opzetten.Ik versnelde wat en kon juist na Francis aankomen in 39 minuten rond.De afstand op de garmin gad 10,06 aan.Ik was blij dat het criterium gedaan was en ik mij nu weer kan concentreren op de marathon en ultracup.Achteraf liep ik nog wat uit met Vincent Vantygem die tweede molenloper werd en bijna de sterke Clint inhaalde.

17:53 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Toch straf hoor! Met al die marathons in de benen doe je het ook bij OLC nog straf! Ik heb altijd moeten kiezen, maar jij blijkbaar nie, toch voorzichtig zijn hé, en blessures vermijden (want die doen twee keer pijn). Maar als je 't overleeft, gaan!!!
Ikke beetje rust en fiets en zo, maar succes bij de ultra's hé.

Grtz,
Martin

Gepost door: Martin | 18-10-09

Jups, dank je voor de nuttige tips en interessante weetjes tijdens onze opwarming in 't Bosje! Mooie tijd heb je gelopen hoor. Zo een week achter een marathon en er weer goed en wel staan: men moet het maar doen, zeg!! Ik heb er zeer veel bewondering voor. Ook ik heb alle redenen om tevreden te zijn; m'n doel was onder de 40 minuten te blijven en dat is gelukt. So far so good! In tegenstelling tot waarschijnlijk heel wat deelnemers van het OLC ga ik nu NIET stilzitten of rust nemen, neen, ik blijf gewoon lekker doortrainen. 3 à 4 keer per week, kwestie van de fysiek toch wat op peil te houden hé.
Groetjes en tot binnenkort van den Diesel ;-)

Gepost door: Niek | 18-10-09

Tot...? Je was zo lief tegen me zaterdag, lol...
Tot volgend jaar, tenzij ze in Gistel een café hebben met Guinness van 't vat en een snookertafel. Daar ben ik uuuuren zoet mee...
Geef nog s de rest van je jaarprogramma, mss kom ik wel supporteren/bevoorraden!

Gepost door: Francis | 18-10-09

Knap hoor wat je blijft presteren na al jou marathons...

Gepost door: natalie | 18-10-09

2009 olc Joepi roepen er veel ik ook , het zit erop ieder zijn keuze. Jij bent de man van het langere werk dit jaar en ook zeer goed op de 10K. Ondanks het vele loopwerk bijna dagelijks, wekelijks ,maandelijks. Snooker en 8Ball 2tegen 2 een idee? Ik doe mee speelde nog in kompetitie vroeger ;-))

Gepost door: Clint | 18-10-09

super ! Wat een sterke loper ben jij ! Zoveel wedstrijden en altijd bij de toppers ! Nog veel succes de volgende maanden !

Gepost door: wim | 19-10-09

De commentaren zijn gesloten.