15-08-09

Dwars door Mariakerke 9,5 km 14/08/09

Gisteren stond er terug een loop van het Oostends loopcriterium op het programma.Ik had niet veel zin en was vermoeid door de vele trainingen van de voorbije weken.Er waren veel sterke lopers aanwezig en om veel puntjes te sprokkelen zou het moeilijk worden.Bij de start was ik slecht weg maar belandde toch in een mooi groepje met Peter en Jan Janssen,Francis Coucke,Martin Desmedt en Mark Deweert.De eerste kilometer deed ik in 3 min 34 sec en de tweede in 3 min 37 min.Tot voorbij het kerkje kon ik nog goed volgen maar dan moest ik toch geleidelijk aan de rol lossen.Hier haalden we de snel gestarte Johan Deramoudt ook in.Peter en Jan moesten er dan ook af.Voorbij het keerpunt kwam Mark Deweert weer bij me en versnelde.Ook diesel Niek Franco kwam me voorbijgevlogen.Plots zaf Ik Frederik Fiers die aan het stilvallen was (slechte dag).Terug aan de Nieuwpoortse steenweg kwam ik weer bij Marc Deweert en ging er vlot over.Nu Volgde ik op een tientel meter van Peter Janssen en zijn broer Jan.Maar echt naderen deed ik niet meer.Mijn kilometertijden gingen weer naar 3 min 50 sec.Maar veel overschot had ik niet meer.Ik was dan ook blij dat ik de aankomst zag.ik eindigde op een 39ste plaats op 333 atleten in een tijd van 36 min 30 sec (3 min 52 sec/km).

12:19 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Mooie prestatie hoor Johan...prima stand gehouden. Proficiat.

Gepost door: natalie | 15-08-09

Jaja zeg Johan, dat was me het wedstrijdje wel hé :-)!
Man man man, was me dat afzien in die hitte! Een mens zou van minder al doodvallen! Jullie groepje met Clint en Alain Poppe hield er stevig de snelheid in en ik moest echt wachten tot die lompe dieselmotor van mij op toeren was alvorens ik meekon...! Heb me trouwens ook nog uitstekend geamuseerd op 't Pauluspleintje achteraf. Iets teveel pintjes en kriekjes achterovergekletst, maar at moet nu en dan toch eens kunnen en ik wilde er toch wel eens een goeie drinken op mijn PR ook hé ;-) Tot 1 dezer dagen, greetz Niek

Gepost door: Niek | 16-08-09

Te snel gestart? Als ik je tijden tijdens de eerte, twee kilometer zie, en je gemiddelde over de wedstrijd, kan ik alleen maar de raad geven rond de 3:40 te starten en je schuift wel een paar plaatsen op in de uitslag.

Gepost door: joggerke | 16-08-09

nice one... sterk hoor johan, je was me veel te snel af !!!

Gepost door: kj | 16-08-09

Straf !! prachtige prestatie , proficiat !!

Gepost door: Katrien | 16-08-09

Rap Ja snel en rap was je op de mariakerkeloop steeds loop je goed door je trainingen dat je goed afwerkt. Maar ook op het pauluspleintje was je rap in bier drinken amaai wi.

Gepost door: Clint | 19-08-09

De commentaren zijn gesloten.