13-06-09

VUURTORENLOOP 12 juni 11,1 kilometer

Gisteren was het de beurt aan de loop op de opex.We moesten 3 rondjes van 3,7 kilometer afleggen en ik besloot niet al te snel te vertrekken.Toch werd die eerste kilometer in 3 min 37 sec afgelegd.Zo belandde ik een mooi groepje met Peter Haemers,Koen Tackx,Martin Desmedt,Fiers en de gebroeders Janssen.Eventjes kon Clint aansluiten maar toen Fiers moest lossen zag ik Clint ook terrein verliezen.Op het einde van de eerste ronde moesten eerst Peter Janssen en daarna ik lossen uit het groepje.De tweede kilometer werd afgelegd in 3 min 33 sec en de derde in 3 min 43 sec.In de tweede ronde zag ik wel steeds het groepje voor mij uitlopen en ik moest niet veel prijsgeven.De tijden in de tweede ronde waren rond de 3 min 50 sec/km.In het begin van de derde ronde kon Francis Coucke en Peter Janssen bij mij aansluiten.Nu konden we samen het laatste stuk langs de grote baan afwerken.In het stukje door de wijk versnelde Francis maar ik kon goed anticiperen en ik zag dat ik dichter kwam bij Jan Janssen die ook uit het groepje gelost was.Ik liep er vlot voorbij maar Jan liet dit niet gebeuren en sloot aan.Nu wilde ik gewoon volgen en hopen dat er geen olifantje meer uit de achtergrond terugkwam.Tegen Jan zei ik dat ik niet zou sprinten voor die extra punten en  zo kwam ik aan als twintigste in een tijd van 41 minuten .Dit is 16,24 gemiddeld.Daar was ik zeer tevreden mee en ik was ook eerste olifant geworden.Hopelijk komt volgende vrijdag de kers op de taart.

13:45 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

mooi wat een tempo op 11km , die vele km's beginnen hun vruchten af te werpen , hopelijk ook vrijdag , veel succes !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 13-06-09

1° OLIFANT van een goede repetitie gesproken. Veel succes vrijdag, misschien tot voor de start of na mijn aankomst !! Ook vrijdag 1 ° olifant ! Van mij moet je geen concurrentie vrezen en ik denk dat je Gunther en Mario de baas kan.

Gepost door: wim | 13-06-09

succes veel succes vrijdag
je hebt bewezen dat je er klaar voor bent
je heb me op 1 minuut gelopen
dat kunnen nog niet veel olifantjes zeggen hoor
maar dik verdiend
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 13-06-09

16.24km/u dat is wel goe gelopen hé. Proficiat. Vol vertrouwen op naar vrijdag.

Gepost door: natalie | 13-06-09

sterk Hi je had superbenen zeer sterk gelopen van je ik kon niet volgen verschil 27seconden . Op naar Torhout en kill die drie uur

Gepost door: Clint | 14-06-09

mooi .....johan.je bent in forme.je gaatgewoon door die muur van 3u heen.veel succes gewenst ip de nvwvl.en misschien komen we mekaar tegen op de konterdamloop.tis mijn laatste loop voor de conger.dan begin ik er weer aan na mijn verlof.

Gepost door: tuyttens gino | 15-06-09

vuurtoren+ nvv ik heb de hele wedstrijd je kuiten gezien.. ik dacht nog dat je stil zou vallen.. maar neen.. je uithouding is perfect.. nu dit nog verzilveren met een sub3 uur-pr in Torhout (let wel een beetje op met de hellingen) en het jaar is geslaagd..

Gepost door: Vincent | 16-06-09

Herinner Als ik mij de namen goed herinner zie ik hier verschillende namen vermeld die achter gelaten werden, die vroeger meestal voor waren. Dat belooft voor vrijdag. Ik probeer af te komen om te supporteren.

Gepost door: cremke | 17-06-09

De commentaren zijn gesloten.