19-10-08

Wedstrijdverslag Olifant 10 kilometer 18/10/08

oli 1
Dit was de laatste wedstrijd van het Oostends loopcriterium en ik was blij want de benen waren vermoeid van de marathon in Eindhoven.Bij de start stond ik helemaal vooraan en ik was tamelijk goed weg.Maar al snel moest ik Alain en Francis laten gaan die zeer goed in vorm zijn.Na 1 kilometer kwam Clint mij ook voorbij die nog de superbenen van de marathon had.Maar na 3 kilometer kon ik hem al terug inhalen en achterlaten.Maar ik had het toch serieus zwaar want de benen waren als lood .Ik kon een tempo aanhouden van 3 min 55 sec de kilometer en bleef op een zelfde afstand hangen van Francis die loste uit het groepje van Alain Poppe.Aan het einde van de eerste ronde kon ik aansluiten bij Dirk Vandeberghe maar moest hem helaas laten gaan.Maar dan kwam daar plots Martin Desmedt die mij voorbij liep maar toch wachtte en mij op sleeptouw nam.Zo kon ik een kilometer of drie in zijn zog en uit de wind lopen want het was windop .Achter mij zag ik Clint op een honderdtal meter en ik mocht niet te veel verzwakken anders was hij zo voorbij mij.Als ik vandaag tweede zou worden van de olifant kon ik tweede worden in mijn categorie van de olifant.(jammergenoeg dankzij de kwetsure van Pedro Beernaert).Ik kon het volhouden en eindigde in een tijd van 39 min 13 sec op een 46ste plaats op 303 deelnemers.Maar wel dank zij Martin Desmedt die mij een drietal kilometer uit de wind zette.Martin ,als het in mijn mogelijkheden ligt mag je volgend jaar een wederdienst verwachten!Nogmaals dank daarvoor.

22:30 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Prachtie eindtijd, proficiat...

Gepost door: Stofke | 19-10-08

gsm dag johan
het knopje bovenaan je gsm is voor hem aan te steken
heb al 2 x gebeld naar u maar je gsm lig constant af
bel me eens op i v m blankenberge
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 20-10-08

punten Tis nog waar ook . Heb er nooit aan gedacht voor die punten, maar ik kon toch niet beter was leeg tot bijna op de bodem. Nu fiets ik mee met Pascale voor haar start to-run van 5km tot 10km. Even de baterijen opladen Nov en Dec x-biken en lichte jogging. Nice run van je in 2008 met mooie resultaten als gevolg en top 10 plaats (6)in Oostende

Gepost door: Clint | 20-10-08

Oostends terein En zo waren we er ook eens bij op Oostends terein.

Gepost door: cremke | 20-10-08

Hé Johan,

Graag gedaan hoor man. Ik liep er daar toch maar een beetje doelloos bij, dan kon ik evengoed een doorwinterde marathonièn een beetje bijstaan in moeilijke tijden hé.
Nu een beetje, meer dan verdiende, rust en dan kunnen we er volgend seizoen weer flink tegenaan.
Groeten,
Martin

Gepost door: Martin | 21-10-08

eindklassement Langs deze proficiat met uw top 10 plaats in het oostends loopcriterium.
Je hebt een mooi seizoen achter de rug!!

Gepost door: luypaert dirk | 22-10-08

De commentaren zijn gesloten.