04-10-08

Hermesloop 12 km 4/10/08

herm 7
Vandaag stond de voorlaatste loop van het Oostends loopcriterium op het programma.Deze week was ik wat vermoeid door de vele trainingen de afgelopen weken en ook de blessure aan hiel en knie baarden mij zorgen.Deze keer stond ik niet vooraan bij de start en zodoende miste ik mijn start compleet.In de eerste kilometer werd ik gehinderd door enkele tragere dames en ik zag het groepje Alain Poppe en Francis Coucke (allebei zeer sterk bezig!)al 100 meter voor mij uitlopen.In het stukje windop aan de schorre wilde ik wat goedmaken maar dat lukte niet echt want de kuiten stonden op springen.Plots kwam Peter Liekens bij me en we besloten samen af te lossen om wat in te halen.Maar toen Luc Seys en iemand anders bij ons kwam moest ik toch de rol lossen.Dan kwam Christ Viane bij me en we konden samen de tweede ronde aanvatten.Die eerste ronde legde ik af in 23 min 30 sec.Het stuk windop aan de schorre besloot ik de kop te nemen omdat ik in de achtergrond ook al enkele olifantjes zag naderen.Christ Viane moest afhaken en ik kon nog een naderende Dirk Luypaert(sterk bezig) afhouden.Ik eindigde in een mooie tijd van 46 min 34 sec.Dit is toch 2 minuten en 18 seconden beter of vorig jaar.

22:14 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Parcoursrecord. Voor mij ook een PR op dit parcours, met maar liefst bijna drie minuten.
En ik had me bij de start voorgenomen om in je buurt te blijven...
Ik reken er op dat je UITGERUST aan de start verschijnt in Eindhoven!!!
Succes!

Gepost door: Francis | 04-10-08

PR Iedereen loopt blijkbaar PR's. Zo kan ik nooit eens iemand inhalen die sneller is dan me.
Ondanks de pijn heb je nog sterk gelopen vandaag.
Bij deze veel succes toegewenst volgende week!!
Rust maar uit deze week en vreet maar pasta!

Gepost door: luypaert dirk | 05-10-08

laat de PR's maar komen Steeds erg plezant om een pR te lopen ,ik heb er dit jaar ook twee gedaan en eentje met 8 min op de 10 mijl.

Gepost door: Patrick | 05-10-08

hermes/ E'hoven Ja je pakte erweer een deel punten bij op de hermes nice. Tot in E'hoven als ik je niet zie daar aan de start zie ik je hopelijk aan km-paal 5 op 21:12 of aan 6km 25:27. ----of aan 35km,*2:28:28* :-)) tis een graptje wi

Gepost door: Clint | 05-10-08

p.r. Zelfs met pijnlijke kuiten door de nieuwe steunzolen toch weer schitterend gelopen ! Jullie zagen er allemaal nog goed uit op weg naar stene kerk ! Toen moest ik nog naar de piste en vond ik van mezelf dat ik goed bezig was !!

Gepost door: wim | 05-10-08

niet slim niet slim van u om nieuwe steunzolen te proberen tijdens een wedstrijd
af was het van wie je ze hebt gekregen die een rol speelde
laat iets weten van dat w e waarvoor je een mail hebt verzonden he
in de ardennen is het wel leuker
sterke prestatie
doe zo voort
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 06-10-08

2 relatieve minuten 2' en nog wat beter. PROFICIAT. Als je aan 10km/h loopt is 2' verbeteren nog te doen. Maar als je reeds <49' loopt op 12km er dan nog 2' van af doen. Nie geweune. Dat wordt supper in Eindhoven. Wat zou dat niet geven in een jaar zonder blessures. Tip om 10h30 komen er heel wat bloggers samen aan de ingang van de ondergrondse parking

Gepost door: cremke | 07-10-08

De commentaren zijn gesloten.