26-05-08

20 kilometer van Brussel 25 mei

's morgens kregen we nog enkele buien toen we ddorreden met de bus naar Brussel maar geleidelijk brak de zon toch door.Het werd zelfs een zeer prachtige dag en zelfs wat te warm.

Om 14 uur besloot ik om plaats te nemen in box 3.Door mijn hoog startnummer 9028 stond ik in het vak van 6000 tot 11000 en had ik heel wat trage lopers voor mij.Ik liep trouwens in naam van Fernand Pillu die niet aanwezig kon zijn.Om 15 uur werd het startschot gegeven en zoals velen moest ik hoogdringend plassen.Hup nog eens duizend die me passeerden.De eerste 5 kilometer gingen zeer moeizaam want het was echt slalommen tussen al die tragere lopers.Die eerste 5 km kwam ik door in 22 min 30 sec ;dus ik had al heel wat tijd verloren.Maar vanaf dan ging het al heel wat vlotter en kon ik lopen aan 4 min de kilometer.De tien kilometer kwam ik door in 42 min 33 sec (dus de vijf kilometer had ik in juist 20 minuten gelopen).Ik had al enkele olifantjes ingehaald die in box 2 stonden maar  Dirk Luypaerd had ik nog niet opgemerkt.Aan kilometer 15 haalde ik ook Patrick Bouckaert in.Ik bleef vlotjes inhalen maar aan kilometer 17 begon het zware stuk bergop.Daar stonden er zeer veel geparkeerd.Mijn tempo kon ik goed aanhouden en ik kwam aan in 1 uur 26 minuten en 2 seconden(plaats 905 op 25000 lopers).Dat was 3 seconden sneller dan mijn concurrent Dirk Luypaerd die ik niet gezien had maar die was voor mij gestart.Mijn knie had het goed volgehouden op het zeer zware parcours (lichte pijn tijdens de wedstrijd).

's Avonds kregen we een zeer lekkere maaltijd bij de Griek en werd de avond afgesloten met een drankje en een dansje.Het was een prachtige loopdag geworden en het is zeker voor herhaling vatbaar.

18:44 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Startnummer Daardoor wilde ik niet meedoen slalommen is voor op de skipiste bij mij .Had geluk mocht in NY redelijk vooraan staan bij de39.000 alhoewel liep je dan toch snel ondanks de lichte pijn . Mijn pijn in knie is 100% dada door de medicatie . Door doktersbezoek 4 maand geleden Cruyt Toon

Gepost door: Clint | 26-05-08

3 sec Johan, proficiat met uw 3sec voorsprong op me
Ik zal zaterdag moeten revanche nemen alhoewel, je bent weer beetje per beetje beter aan het lopen me dunkt.
Tot zaterdag

Gepost door: lazyhorse | 26-05-08

En dit na vrijdag. Goe bezig, wel opletten dat het niet te veel is voor die knie.

Gepost door: cremke | 26-05-08

schuilnamen Een goede week geleden nog als 'Vansteenkiste', nu als 'Pillu'... tegenwoordig wordt het moeilijk om in de uitslag naar bekende namen te zoeken :-)
Je hebt er toch niet teveel omver gelopen tijdens dat slalommen?

Gepost door: Gert Luyckx | 27-05-08

De commentaren zijn gesloten.