24-05-08

Wedstrijd Ter Gavers in Harelbeke (11,28 km)

Gisteren naar Harelbeeke gereden om deel te nemen aan een wedstrijd van het Harelbeeks criterium.Ik had veel goeie commentaar gekregen van Patrick Devos die er vorig jaar won in zijn categorie.Voor de start zag ik dat ook Jan Levefer(roadrunnerke) aanwezig was die terugkwam uit blessure.Na 4 maal versteld geweest te zijn van startstreep konden we toch vertrekken.Ik besloot niet voluit te gaan en een tempo van rond de 4 minuten de kilometer te lopen en dat lukte aardig.Na 3 ronden kwam ik door in 21 min 45 sec (3min 55 sec / km).Ik kon dat tempo goed aanhouden en kwam aan in 44 min 15 sec (15,29 gemiddeld).Juist voor mij eindigde Geert Verschaeve die ik dit jaar nog inhaalde na 35 kilometer in de LPM marathon te Genk.Na een zeer koude douche was het wachten voor de tombola die zeer lang aansleepte.Maar ondertussen kon ik wat bijpraten met college-blogger cremke die er al zijn 30 ste wedstrijd liep van 2008.Zondag wil hij zijn PR aanscherpen in de 20 km van Brussel.Hopelijk ben ik wat hersteld tegen zondag en kan ik een mooie tijd verwezenlijken.Maar helaas heb ik een groot starnummer en zal ik ver langs achter moeten starten.

13:05 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Uiteindelijk was er gisteren toch nog de tombola. Iedereen had prijs, maar de prijzen waren aan de flauwe kant. Met de Gistelse nummertjes nam ik een Dexia Sportzak en een klein smal vaasje met een spring-uurwerk er bij.

Gepost door: cremke | 24-05-08

Humor ; lees net bij Roadrunnerke Jan dat het een wedstrijd van 11.37 km was.... U liep zeker door de binnenbochten ? ? ? Ha ha ha ..

Gepost door: Bjorn Paree | 26-05-08

De commentaren zijn gesloten.