04-05-08

Dwars door Brugge 4 mei 14,8 kilometer

Met een beetje geluk kon ik een groen stickertje bemachtigen om in de eerste box te staan.Ik stond volledig vooraan tussen alle toppers als Woldu en Compernolle.Bij mij stond ook Pedro Beernaert,Peter Janssens,Gino Puystjens,Koen Jonckheere en Christ Viane.Na het startschot waren zij direct weg en ik liet ze bewust gaan om me niet volledig op te blazen.De eerste kilometer legde ik toch af in 3 min 39 sec.De tweede al wat trager in 3 min 41sec.Na een kilometer of drie kon ik Christ Viane terug inhalen die wat stilviel.Ik kwam door in 11 min 3 sec (3 kilometer) en ik begon het toch lastig te krijgen.Het tempo liet ik wat zakken en ik kon wat rustiger lopen.Aan de Steenstraat werd ik luid aangemoedigd door Bart Dewispelaere.Ik kon weer wat gas bijgeven.We liepen door ganse rijen toeschouwers in het centum van Brugge.Aan kilometer 8 haalden Hein Destoop en Jacky Vrancken me in.Helaas kon ik niet direct aanpikken.Maar ik kon toch redelijk goed een tempo aanhouden van rond de vier minuten de kilometer.Op 3 kilometer van het einde haalde ik plots Gunther Laenens in die volledig stilviel.Ik kreeg nog een beker water van Francis Coucke en ik kwam er weer wat door en haalde nog een loper of 20 in.Ik kwam aan in 58 min 22 sec op mijn garmin (3 min 57 sec /km).

Op de officiele uitslag ben ik als 187ste gearriveerd in een tijd van 58 min 44 sec(15,34 gemiddeld of 3 min 54 sec/km ) met nummer 1039 onder naam van Koen Vansteenkiste.

19:59 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Wat een beker water allemaal niet kan doen! Maar volgende keer wat mooier lachen als je op de harde skieve wordt vastgelegd...

Gepost door: Francis | 04-05-08

bedankt deze tijd staat schone op mijn palmares!!!

Gepost door: Koen | 05-05-08

Brugge sterk gelopen Johan ! (ik was nochtans in de overtuiging dat je gedurende de volledige wedstrijd voor me liep) Maar blijkbaar was je vlak na mij gefinished... Toch knap hoor Betonloper !!!

Gepost door: kj | 05-05-08

- 1 uur Alles onder -1uur is sterk.Dan nog in die warmte Ook op de nieuwe stad ga je goed lopen . Dat is je thuiswedstrijd waar je darts speelt in café tcentrum.Ik kan jullie niet meer volgen ook al zou ik meegedaan hebben. Begin stilaan weg tezakken naar beneden . Maar knietje moet eerst ok zijn .Dan de lange tocht om weer naar boven te kijken in klassementen.

Gepost door: Clint | 05-05-08

De commentaren zijn gesloten.