28-04-08

Sint-Jans loop 27/4

Na vrijdag een spagetti en karaoke avond en zaterdag  de plechtige communie van mijn dochter kwam ik met een zwaar hoofd en vermoeide benen aan de start van de sint-jansloop.Ik dacht dat ik niet snel startte maar toen Vincent Vantyghem vroeg hoeveel de tijd was na 1 kilometer verschoot ik toch.3 min 39 sec.De tweede kilometer ging al even snel in 3 min 40 sec.Maar mijn hartslag bleef voordurend boven de 185 met een piekmoment van maar liefst 203.De derde en vierde kilometer liep ik in 3 min 57 en 3 min 58 met een hartslag van 187 en 188. Ik besloot wat gas terug (4 min 15 sec/km) te nemen en de hartslag zakte toch weer onder de 160.Dat tempo kon ik goed volhouden en zo moest ik niet meer in het rood gaan.Samen met Christ Viane kon ik de laatste kilometer afleggen in 4 min 2 sec want ik kwam er wat door.Ik eindigde als 58ste in een tijd van 40 min 8 sec met een gemiddelde hartslag van 166 (afstand van 9,96 km op de garmin) aan 4 min 2 sec / km.Dit is toch een verbetering van mijn PR met 40 seconden.De knie had goed stand gehouden maar s'avonds en s'nachts begon hij toch weer pijn te doen.

15:09 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

PR? Plaatselijke PR bedoel je...
Die knie...pijn als je NIET loopt? Hm hm.
Ik herinner me dat ik je vorig jaar net niet kon pakken, hoewel je de dag ervoor ook in de tuit had gezeten. Ik was toen trouwens ook ziek (verkoudheid).
St-Jansloop valt precies op een slechte dag.
Wanneer zien we elkaar nog s?

Gepost door: Francis | 28-04-08

knie Idem van de knie bij mij geen pijn tijdens de wedstrijd, maar nu beetje wel. Weer rusten dus. Even liep ik wat uit op je, en liet me terug afzakken tot we tesamen waren, en zelfs dit ik kon niet meer volgen met je en Christ Viane.Ik moest lijdzaam toezien toen al mijn concurenten van vorig jaar de voorsprong uitbouwden. De bruine leffes waren ok :-)

Gepost door: Clint | 28-04-08

Ha Weet ik eindelijk hoeveel de afstand nu echt is ! Merci !

Gepost door: lorenzo | 28-04-08

De commentaren zijn gesloten.