23-09-07

Verslag Koniginneloop

Dit was alweer de voorlaatste wedstrijd van het Oostends loopcriterium en bij een schitterende nazomerdag.Wat moet een mens meer hebben om er eens stevig in te vliegen!Bij de start stond ik naast de latere winnaar jurgen Dereere;die kon ik drie jaar terug nog volgen met de fiets maar in het lopen loopt hij toch iets sneller!!!!Ik was goed weg bij de start en de snelle mannen Koen en Vince waren natuurlijk direct gaan vliegen.In de eerste ronde bleef ik juist achter Pedro en clint die een tiental meter voor mij uitliepen.Maar in de tweede ronde werd het verschil wat groter.Maar in de tweede ronde kwam diesel Mark Deweert bij mij aansluiten en kon een halve ronde goed zijn tempo volgen en zo haalde ik Gino Puystjens en Martin Desmedt in.We naderden ook wat op Pedro en Clint die terug samen waren.In de laatste ronde kwam daar plots Peter Haemers opzetten.Ik plaatste een versnelling en kon hem eventjes afschudden maar hij kon terug aanpikken.Ik besloot dan maar aan te pikken en alles op mijn sprint te zetten en eventueel nog Clint ook in te halen.Maar helaas ik kwam een metertje te kort om Clint voorbij te snellen.Ik eindigde als 27ste in een mooie tijd van 45 min 52 sec;dat is toch een verbetering van 2 min 8 sec tegenover verleden jaar.Achterna zijn we lang blijven napraten en hebben we toch alweer de boel gesloten.'s avonds moesten we nog weg en dat liep ook alweer uit zodanig dat ik vandaag mijn geplande lange duurloop niet kunnen doen heb.Maar een dagje rust kan nooit geen kwaad,zeggen ze toch!Maar morgen terug met volle moed de loopschoenen aan en op naar de marathon in Eindhoven.

21:55 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Klassement Het einde is in zicht! Het klassement is bijna volledig. Ja je hebt de 10de plaats. Ik sta plots 7de ? huh . voor een week of drie maar. Ik denk me te sparen voor NY marathon . En zal zo netjes op een 8ste plaats belanden.Ik hoef maar te versnellen in de 2de ronde van de laatste wedsrijd.En een punt of 30 te nemen voor de zekerheid. Dus een wandelingetje maken in het bosje zal dat zijn. Toch proficiat voor je geslaagd Oostends loopjaar in het criterium. p.s tijdens de winter gaan we dat eens moeten vieren in cafe 'tcentrum.

Gepost door: Clint | 24-09-07

hmmm... toch weer een schitterende tijd hoor Johan !

Gepost door: kj | 25-09-07

zeer goed zeer goed en verstandig gelopen alhoewel had jij je spurt 100 meter vroeger begonnen had je waarschijnlijk nog de clint gepakt
maar dat is voor op de olifantenloop he
grtz en doe zo verder
poppetje

Gepost door: poppetje | 25-09-07

Mooie prestatie van jou johan en dit met een houten kop, lol. Dit is mijn eerste bezoek aan jou blog en ik zie dat je als extra hobby mineralen verzamelt. Ik kan je op dit vlak in contact brengen met een kennis van mij mocht je dit wensen : Pierre Rondelez, al dertig jaar verzamelaar en zelfs schilder van mineralen. Voor meer info kan je me altijd e-mailen of we bespreken het eens bij de volgende ontmoeting.
Mooie foto trouwens van ons met clint na de wijkloop hazegras. CU.

Gepost door: michel | 29-09-07

De commentaren zijn gesloten.