15-09-07

Verslag Dwars door het westerkwartier

Dit was alweer de dertiende wedstrijd van het Oostends loopcriterium.Het was een aangenaam weertje en er was veel bekend volk aan de start.Bij de start stond ik op de tweede rij maar ik zag al gauw Dirk Luypaard mij als een raket passeren.Ik kon hem pas inhalen aan de petit-paris.Daar kon ik aansluitnen bij een grote groep met Vincent ,Lorenzo,Jerry,Peter Liekens,Peter Haemers,Clint,Pedro,Hein Destoop en Christ.Christ Viane moest als eerste afhaken.Ik kon het tempo volgen tot aan het begin van de tweede ronde.De eerste ronde werd razendsnel afgelegd in juist 11 minuten(16,4 gemiddeld).Na de bevoorrading moest ik een gaatje laten omdat die niet zo vlot verliep.In de tweede ronde kwam Mark Deweert mij voorbijgesneld en ik probeerde aan te pikken maar dat lukte slechts een halve kilometer.In de tweede en derde ronde had ik steeds Pedro Beernaert in het vizier.In de derde ronde kwam ik wat dichter ook al omdat Christ Viane aan het naderen was en ik een tandje moest bijsteken om hem te kunnen afhouden.Ik kwam aan in een mooie tijd van 34 min 19 sec (15,75 gemiddeld).Dit is een verbetering met 1 min 11 sec tegenover 2006.

11:34 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

westerkwartier Ik kan alleen maar dromen van zo'n gemiddelde. Volgend jaar geraak ik misschien aan 14 km/uur. Weeral een goede prestatie van je! Tot Zaterdag

Gepost door: Wim | 15-09-07

Goede conditie Ja een goede conditie hebben de meeste lopers nu , zoals jij. Ikzelf had dat tikkeltje niet om op het laatst aan tesluiten bij Vanthieghem. jij niet bij mij. Ja het komt soms op een 30tal seconden. dat is op iedere loopwedstrijd zo. Ja we liepen een boerejaar ,waar we weten dat we nog ietsje kunnen verbeteren. Leve de amateur sport

Gepost door: Clintie | 15-09-07

proficiat weer sterk gelopen,
voor het moment kan ik je niet meer bijbenen (behalve dan mijn snelle starten);
goe bezig!
niettemin ook zeer content dit jaar, elke wedstrijd is een verbetering van minuten tov vorig jaar. Wat zal dat volgend jaar geven???

Gepost door: lazyhorse | 16-09-07

Jammer Jammer dat het er bijna op zit voor het Oostends Loopcriterium, net nu we op toerental beginnen te komen.
Jammer ook voor mij dat je in de laatste rechte lijn achterom keek, net toen ik mijn verrassingsaanval wou inzetten. Het was nipt, maar ik moet eerlijk toegeven dat je net iets te sterk was.
Top 10 is binnen voor jou; ikzelf zal waarschijnlijk net buiten de top 10 vallen, maar daar kan ik mee leven, want al degenen die voor mij staan zijn momenteel toch beter.

Gepost door: Christ Viaene | 16-09-07

Westerkwartier Ja met zo'n sterke resultaten, kan ik alleen maar zeggen:VOLHOUDEN. Vergeet niet dat kwetsuren op de hoek loeren. Ik wens je alle succes en zeer goeie voorbereidingen naar Eindhoven toe.Profiaciat. Willy.

Gepost door: Willy Lefevere | 16-09-07

De commentaren zijn gesloten.