06-09-07

Rond de nieuwe Koerswijk

Woensdagavond 5 september ,lichtjes bewolkt en een beetje motregen en vooral niet te warm dus ideaal weer om er eens in te vliegen.Dat deden we dus ook.Bij de start stond ik vooraan met enkele sterke lopers als Koen J,Vincent V,Gino Puystjens en Pedro Beernaert.Na het startschot was ik goed weg maar plots zag ik Dirk Luypaard vooraan lopen naast Yves Vanherreweghe en Steve Lauwijck.Ik panikeerde niet en na 1 kilometer had ik hem bijgehaald en kon er vlotjes voorbij.Ik bleef steeds hangen achter het groepje met Clint en Pedro Beernaert.Bij het begin van de derde ronde kon ik Gino Puystjens en Pedro Beernaert bijhalen.Ik plaatste een korte versnelling en naderde zo op Francis Coucke.Het gashendel ging nu volledig open en ik haalde nog enkele lopers in waaronder Peter Haemers.Maar een halve kilometer voor het einde kon hij me weer inhalen en ter plaatse laten.Maar met de aankomst in zicht besloot ik om alles te geven en ik ging vlot over Peter Haemers heen.Ik was op snelheid en haalde bijna ook Mark Deweert in maar die sloot vakkundig de deur en ik kon er niet meer voorbij.Al bij al eindigde ik als 26ste in een mooie tijd van 37 min 52 sec (16,16 gemiddeld) voor 10,2 kilometer.Daarna hebben Vincent,Koen Jonckheere en ik nog een rondje losgelopen.

18:44 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Mooi Mooi gelopen wedstrijd van je zoals in Izegem we gaan er op vooruit dat beloofd voor volgend jaar. Bij mij gaat het stukken beter sinds Izegem die dertiger dat we daar liepen ik kom stilaan op stoom voor NY. Oostends loopcriterium ja .. op het nippertje staan we in de top10 pfff (Bloed letterlijk) zweet -en tranen van geluk heeft me dat wel gekost en dat allemaal voor een t-chirt lol

Gepost door: Clintie | 06-09-07

goe bezig Mooie prestatie,Johan.Hopelijk kan je dit vasthouden tot en met Eindhoven.De versnelling die je plaatste als je me voorbijliep sneed als een mes.

Gepost door: Gino | 06-09-07

prachtig goed gedaan johan toen je mij passeerde in de derde ronde kreeg je letterlijk vleugels zelf ben ik iets minder tevreden volgende keer beter groetjes pedro

Gepost door: pedro | 06-09-07

koerswijk Amai, wat ben je sterk bezig,loop jij ook in Eindhoven ? Dan zullen onze Nederlandse vrienden opkijken naar die sterke Vlaamse lopers !

Gepost door: wim | 06-09-07

sterk Sterk bezig Johan,
Ik wist al van de start dat ik je niet zou kunnen kloppen vandaag, niettemin starte ik razendsnel.. maar kon je me al na 1 km bijbenen. Toch ook content omdat ik Willy Lefevere kon achter me laten al kwam die ook bij me in de 2de ronde.
Hopelijk maak ik ook nog wat progressie op weg naar eindhoven.

Gepost door: lazyhorse | 06-09-07

vlug opnieuw sterk bezig johan ! kzal nog moeten oppassen !!! ;-) tot vrijdag

Gepost door: kj | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.