26-08-07

Keiem 10,8 kilometer

Gisteren was het de laatste wedstrijd van het Houtlandcriterium van 2007.En het was verschrikkelijk warm!Bij de start stond ik vooraan in de tweede rij.Ik was zeer snel weg en kon mij in een groepje vervoegen met de eerste dame Charlene Vaneste,Roger Coudeville,Herman Bastiaansen en nog 2 andere lopers.De eerste ronde kwamen wij door in 12 min 50 sec wat ruim 16 gemiddeld is .In de tweede ronde moest ik het groepje laten gaan en bleef ik steeds op een twintigtal meter hangen.De tweede ronde legde ik af in 24 min 10 sec en de derde ronde in 24 min 11 sec(heel wat trager dan in de eerste ronde waar ik mij een beetje kon wegsteken in het groepje).Zo kon ik Geert Denijs,Luc Vandecaveye,Luc Dewulf en Koen Nollet achter mij laten(concurrenten in het criterium).Zelfs prof Jerry Fergisson bleef ik voor.Ik kwam aan in een mooie tijd van 41 min 11 sec wat goed is voor een gemiddelde van 15,74.

21:29 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Joak, kennem! Keiem stond ook in mijn planning.
Laten varen omdat ik 's morgens naar Ieper trok om er de laatste dag van de vierdaagse te gaan lopen. Na de middag was er niet veel fut meer over om zelfs maar naar Keiem af te komen. Heb wel een beetje gefietst om de spieren terug wat soepel te krijgen.
Sterk bezig Johan!

Gepost door: Francis | 26-08-07

Goeie wedstrijd.... Ik kan er van meespreken dat het warm was zaterdag. Ondanks de zware strandloop van vrijdag heb jij blijkbaar tot een sterke wedstrijd gelopen. Proficiat!

Gepost door: Kathy | 27-08-07

km vreter Hallo, als ik dit hier allemaal lees ben je goed bezig hoor. Km malen aan de lopende band, sterke wedstrijden lopen in scherpe tijden,..
Ik ben van gisteren terug uit Mallorca en zal vandaag de draad weer oppikken. (zie mijn webblog)Ik vrees het ergste...
tot woensdag waarschijnlijk. tjaw

Gepost door: lazyhorse | 31-08-07

mooi Puike prestatie daar in Keiem.Heel mooi gemiddelde bij warme weer.Dit belooft veel goeds.Tot woensdag(waar ik niet voluit zal gaan).

Gepost door: Gino | 01-09-07

De commentaren zijn gesloten.