12-08-07

Driekoningenloop Torhout

Dit was al weer de tiende wedstrijd van het Houtlandcriterium.Samen met maatje Martin Rogier naar Torhout gereden kwamen we profloper Jerry tegen.Het eerste wat hij zei:Vandaag zal het mijn toer zijn ,ik zal je kloppen.Ook nog wat bijgepraat met Francis Coucke en Sjarlot die promotie maakten voor Make a wish in Eindhoven.Dan allemaal aan de start met 345 man in een nauwe straat.Ik stond pas op de vijfde rij en in de eerste kilometer was het drummen en kon ik niet echt passeren door enkele tragere lopers.Halfweg de eerste ronde hadden we al meer ruimte .In de verte zag ik steeds Serge De Blauwe lopen in een groepje van een man of zeven.De eerste ronde kwam ik door in 25 min 44sec.Dan zag ik plots Jerry Fergisson voor mij uitlopen.Ik kreeg vleugels en haalde hem in het bos in.Ik kon dit tempo aanhouden en haalde nog Sertge Deblauwe,Johan Demoortele,Luc Vandecaveye,Rik Desplancke en nog enkele andere lopers in.Enkel diesel Hans Groothaert kon ik niet volgen.Ik kwam aan in een mooie tijd van 52 min  2 sec(die tijd had ik vooropgesteld).met een gemiddelde van 15 exact.

10:40 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

sterk wat een mooie prestatie
na een zware wedstrijd gisteren dan nog een mooie prestatie vandaag en dan nog voor een beroepsloper eindigen super
doe zo voort
grtz poppetje

Gepost door: poppetje | 12-08-07

3 koningen voor een prof eindigen is geen kattepis.. :-), maar sterk hoor.. !

Gepost door: vince | 12-08-07

Driekoningen Hallo Johan,
net je blog gevonden. Proficiat met je loopprestaties. Ik had het lastiger in Torhout maar vond het een prachtig parcour. Gelukkig verzachten de Duvel's de inspanning ! Groetjes

Gepost door: Wim | 12-08-07

Felicitaties Hallo Johan, Ik had je vrijdag in het vizier, maar jij was te sterk. En Zaterdag dan nog zo'n wedstrijd, daar doe ik mijn pet voor af. Zie je wel dat een slechte wedstrijd (Ardooie) nog geen slecht seizoen is. Alles goed doseren en vooral je rust niet vergeten. Doe zoverder:we duimen!!!
Loopgroeten Willy

Gepost door: Willy Lefevere | 13-08-07

De commentaren zijn gesloten.