04-08-07

Gevallen

Ardooie 15,5 kilometer :9de wedstrijd van het Houtlandcriterium

 

Gisteren was het zeer warm om te lopen.(een beetje te warm)

Bij de start was ik zeer goed weg en bevond ik me in een groepje met de eerste dame(die moesten slechts 3 ronden afleggen).Daarbij was ook Hugo Ballanck en Hein Destoop.Na een ronde moest ik het groepje lossen en bleef ik hangen op zo'n twintig meter.Op het einde van de derde ronde kwam Vincent Vantyghem en Geert Denys bij me aansluiten.Maar juist na de bevoorrading gebeurde het.Er bleef een plastieken bekertje aan mijn voet kleven en ik wilde het al lopend afstampen.Ik viel en kon de val breken met beide handen.Maar ik was toch geschaafd aan mijn rechterdij en rechterenkel.Mijn beide handen waren ook geschaafd.Ik kon tamelijk rap verder maar Vincent en Geert nog inhalen lukte me niet meer(ik had ze wel steeds in het zicht).Op karakter kon ik de wedstrijd uitlopen en er haalde mij niemand meer in.Ik eindigde in een mooie tijd van 1 uur 2 minuten(15 gemiddeld).

Vandaag doe ik een uitstapje naar de Trammelant in De Haan.

10:46 Gepost door Johanbeton in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

jammer Jammer van die valpartij maar toch een mooie prestatie. Verzorg de wonden maar goed.

Gepost door: Harmsie | 04-08-07

herstel spoedig herstel en de wonden dagelijks verzorgen zou ik zeggen. Ikzelf heb hard gewerkt aan de trainingen ben één kilo kwijt hopelijk geen kwaaltjes volgende week .Ben bijna klaar voor de Mariakerke loop.na die wedstrijd laat ik me volledig gaan op de paulusfeesten pfff

Gepost door: Clint | 04-08-07

Concurrentie Sterk gelopen Johan; ondanks die valpartij toch nog een heel scherpe tijd.

De concurrentie was vrijdag aan het werk op de 10 km. van Oostkamp:
Jan Janssen: 37'47"
Ikzelf: 38'12"
Philippe Tanghe: 38'33"
Michel Keymolen: 38'44".

Tot volgende week in Mariakerke.

Gepost door: Christ Viaene | 05-08-07

Toch goed resultaat Beste Johan,
Toch gefeliciteerd met je goie looptijd in Ardooie. Het is toch een heuvelachtig parcours en veel bochtenwerk. Succes in het werk en doe rustige trainigen, want de concurentie in Mariakerke zal moordend zijn. Het draait om geldprijzen en daar vliegen ze allemaal op.
Bovendien veel stoepen en bochten vooral in het begin en op het einde. Train goed en je zal ook resultaat hebben vrijdag 10/8. Alle succes en tot vrijdag dan.
Groeten Willy

Gepost door: Willy Lefevere | 06-08-07

De commentaren zijn gesloten.